Pogodi zvuk

Datum:
28.05.2021

Od 01.06. do 11.06.2021. godine, u okviru emisije „Buđenje uz Pavla možep da osvojiš fenomenalnu nagradu! Voditelj će svaki dan u emisiji “Buđenje uz Pavla” pozivati slušaoce da pošalju SMS na broj 068 855 578 unutar koje mora biti ključna riječ 'S1' na početku poruke, te ime i prezime. Voditelj predstavlja slušaoca koji je bio najbrži na SMS-u, on ima 60 sekundi da proba pogoditi što više zvukova koje mu voditelj pušta. Nema preskakanja zvukova, već mora ići po redu. Voditelj to radi tako da kaže kategoriju i pusti zvuk u trajanju max 10 sekundi. Kad istekne 60 sekundi, objavljuje koliko je pojmova pogodio slušalac. Na kraju druge nedelje  igre, onaj slušalac koji je imao najviše tačnih pojmova osvaja nagradu – lasersko skidanje dioptrije na oba oka. U slučaju da imamo više igrača s istim brojem tačnih odgovora, prozivamo ih u petak 11.06. tokom jutra od 7 do 11h, i prvi koji se javi osvaja nagradu! Pravilnik aktivacije pogledaj OVDE.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI

Osvoji cipelarnik!

Radio S i Jela nameštaj ti ovog proleća sređuju hodnik. Odgovori na naša tri pitanja u 10 sekundi i Jelin cipelarnik je tvoj.