Najjača faca mladenaca

Datum:
11.03.2021

Od 15. do 22. marta na Radiju S2 imate priliku da osvojite vikend za dve osobe u premium apartmanu u Vip Casa Clubu na Zlatiboru. Prvi slušalac koji se javi na poziv voditelja putem telefona 011 40 40 470 pogađa muzički miks. Voditelj pušta muzički kolaž koji sadrži 15 pesama, a slušalac treba da da tačne nazive što više  numera iz muzičkog kolaža za 60 sekundi (neophodno je dati tačne nazive I izvodjača I numere). Na Mladence, 22. marta, proglašava se pobednik, odnosno osoba koja je imala najviše tačnih odgovora protekle nedelje. Ukoliko su dve osobe imale isti broj tačnih odgovora, 22. marta se igra finale, a pobednik tog finala osvaja vikend za dve osobe u premium apartmanu za mladence kod kojih ide u goste. Pravilnik akcije pogledajte OVDE.

 

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI