Mladenački izazov

Datum:
08.03.2021

Povodom predstojećih  Mladenaca, praznika koji je posvećen tek venčanim parovima, voditelji Irena i Ivan će svakog dana trajanja aktivacije nagraditi po jednog od njih.  Pošto se obeležava prva godina provedena u braku, proverićemo kako se međusobno slažu. Parovi nam se prijavljuju na 011 40 40 456 i svaki dan Irena i Ivan biraju po jedan par koji će učestvovati u našim izazovima. Svi parovi dobijaju drugačiji zabavan izazov na koji treba zajedno uspešno da odgovore u roku od 30 sekundi. Primer: Pozovemo supruga i kažemo mu da ćemo za par trenutaka na vezi imati i njegovu suprugu. Da bi osvojili nagradu i uspešno rešili izazov, on mora da priča sa njom ali tako da ona 30 sekundi ne prepozna da je on na vezi. Nagrada: 5x Forma Ideale vaučer u vrednosti od 20.000 dinara. Aktivacija će se održati u periodu od 15.03.2021.do19.03.2021. (svakog jutra u 8:10h). Pravilnik akcije pogledajte OVDE.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI

Mladenački izazov na Radiju S

Slušaj Dobro jutro, Srbijo na Radiju S i  učestvuj u mladenačkom izazovu i osvoji Bosh usisivač bez kabla.Pozivamo sve zainteresovane mladence i one koji se tako osećaju da se prijave  0d 11.03. na  011 40 40 456 i učestvuju u Mladenačkom izazovu.