BIP BUP skijanje na Radiju S

Datum:
03.02.2020

BIP BUP skijanje na Radiju S ti donosi vrijedne nagrade! Slušaj Radio S, svakog jutra i ''odvozaj'' slalom za 30 sekundi. Poklanjamo tri trodnevna ski passa i tri ručka za po dvije osobe u restoranu Troglava 5* u vrijednosti od po 30€! Od 3-7.02.2020. u jutarnjem progrmu “Buđenje uz Pavla”, samo na Radiju S! BIP BUP skijanje na Radiju S BIP BUP skijanje na Radiju S ti kroz zabavnu igricu omomgućava da  odvozaš BIP BUP slalom i osvojiš vrijedne nagrade Skijališta Kolašin 1600. Slušajte Radio S i kada čujete znak za BIP BUP skijanje, pozovite nas na 020 684 300 i učestvujte u telefonskom slalomu. Pavle  će vas navoditi kako treba da izbjegnete prepreku, vi samo treba da razlikujete BIP i BUP, tj. lijevo i desno. Odvozajte do kraja i osvojite neku od nagrada Skijališta Kolašin. Buđenje uz Pavla Vlahovića svakog radnog dana od  7-12h ti donosi više pjesama koje voliš i puno nagrada! Pavle se prvi budi i tu je da te zabavi, uz najveće hitove i prave informacije. Sve što je potrebno za početak novog dana čeka te na Radiju S! Najbolja domaća pop i rok muzika koju možeš da slušaš sa bilo kog uređaja čeka te na na Radiju S, gdje god se nalaziš. Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj, vidi koju pjesmu trenutno slušaš i saznaj koje su poslednje tri puštene. Zabavi se i informiši kroz dnevni sadržaj gde te takođe čeka i puno nagrada.  

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.