Genije za kuhinju

Datum:
10.12.2020

Genije za kuhinju svakog jutra u periodu od 14.12.2020. do 18.12.2020.godine samo na Radiju S! U 8:10h, prvi slušalac koji se javi na poziv voditelja Irene i Ivana na 011 40 40 400 dobiće 15 sekundi u programu da nabroji što više jela i jestivih namirnica na zadato slovo. Dnevno će biti uključen po jedan slušalac. Onaj slušalac koji bude imao najviše datih tačnih odgovora na kraju radne nedelje (u petak) osvaja  Jela Jagodina kuhinju. U slučaju da dva ili više učesnika aktivacije budu imala isti broj tačnih odgovora, u petak 18.12.2020. godine biće organizovano ponovno takmičenje sa slušaocima - finalistima. Finalistima će biti  zadato novo ( isto za za sve takmičare) slovo da nabroje što više jela i jestivih namirnica na zadato im slovo. Ko bude od finalista za vreme od 15 sec. dao najviše tačnih odgovora osvaja kuhinju proizvodjača Jela Jagodina. Primer: Jela i jestive namirnice na slovo “Š” – šampita, školjke, špargla, šunka, šnenokle, švarcvald torta, šipak, šljiva, šargarepa, šaran, itd.

Pravilnik akcije pogledajte OVDE.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.