Registar sreće u Buđenju

Datum:
03.12.2020

Registar sreće u Buđenju, svakog radnog dana od 1. decembra samo na Radiju S2! Slušaj Buđenje svakog jutra od 6 do 10h. Slušaoci koji žele da učestvuju u nagradnoj aktivaciji prijavljivaće se putem broja telefona  011/40-40-478 i na telefonskoj sekretarici ostave poruku na temu: Zašto su danas srećni?

Kroz program biće emitovane  poruke sa sekretarice, a sledećeg jutra Gorica i Dragan od 6 do 10h, u emisiji Buđenje, biraju najbolju poruku po slobodnom ubedjenju i dodeljuju nagradu onom učesniku aktivacije  koji ju je ostavio. Radio S2 zadržava pravo da vrši odabir poruka koje će biti emitovane kroz program. Radnim danima, u periodu od 01.12. do 31.12. 2020.godine nagrađivaće se po jedan učesnik aktivacije sa jednim poklon paketom Fructus . Za vreme aktivacije jedan učesnik osvojiti samo jednu nagradu.

Pravilnik akcije pogledaj OVDE.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI