Tvoja tablica zvuči poznato

Datum:
01.12.2020

 

Tvoja tablica zvuči poznato svakog radnog dana na Radiju S, od 30.11. do 11.12.2020. godine!

Od 30.novembra,svakog radnog dana na Radiju S, u Buđenju kod Pavla dijelimo  do 50 litara goriva!  Evo kako do besplatnog goriva!

Svako jutro u tačno 8 sati nas Pavle odabere jedno slovo abecede i poziva sve one koji imaju to slovo na svojoj registarskoj tablici da se jave.

Prvi slušalac koji nam se javi na 020 684 300 – a ima to slovo na svojoj registarskoj tablici – osvaja automatski 10 litara goriva!

Onda Pavle nasumično bira sledeće slovo  – ako taj (isti) slušalac ima i to slovo – osvaja 20l goriva. U slučaju da je i to osvojio – nudi mu se šansa za 50l goriva – ako ima i treće nasumično odabrano slovo ili  broj.

Znaci, od 30.novembra debelo će vam se isplatiti rano ustajanje i Buđenje uz Pavla. Na vama je samo da slušate Radio S i besplatno točite gorivo na Ina pumpama!

Pravilnik akcije pročitaj OVDJE.

 

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI

Tvoja tablica zvuči poznato

Tvoja tablica zvuči poznato je akcija Radija S u kojoj svakog jutra možeš da osvojiš do 50l goriva! Slušaj Irenu i Ivana svakog jutra od 6 do 10h samo na Radiju S!