Tvoja tablica zvuči poznato

Datum:
01.12.2020

 

Tvoja tablica zvuči poznato svakog radnog dana na Radiju S, od 30.11. do 11.12.2020. godine!

Od 30.novembra,svakog radnog dana na Radiju S, u Buđenju kod Pavla dijelimo  do 50 litara goriva!  Evo kako do besplatnog goriva!

Svako jutro u tačno 8 sati nas Pavle odabere jedno slovo abecede i poziva sve one koji imaju to slovo na svojoj registarskoj tablici da se jave.

Prvi slušalac koji nam se javi na 020 684 300 – a ima to slovo na svojoj registarskoj tablici – osvaja automatski 10 litara goriva!

Onda Pavle nasumično bira sledeće slovo  – ako taj (isti) slušalac ima i to slovo – osvaja 20l goriva. U slučaju da je i to osvojio – nudi mu se šansa za 50l goriva – ako ima i treće nasumično odabrano slovo ili  broj.

Znaci, od 30.novembra debelo će vam se isplatiti rano ustajanje i Buđenje uz Pavla. Na vama je samo da slušate Radio S i besplatno točite gorivo na Ina pumpama!

Pravilnik akcije pročitaj OVDJE.

 

PREPORUČUJEMO

Uroš Ilić pobednik akcije 100% originalna jela

Uroš Ilić pobednik akcije 100% originalna jela u kojoj je učestvovalo 10 takmičara iz cele Srbije! Romantika uvek donese nešto lepo! Ovoga puta, Urošu Iliću 100% originalna romantična večera donela je pobedu. Najveći broj vaših lajkova dobile su Romantične lazanje, koje su nagrađene poklon KUHINJOM!

POVEZANE VESTI

Tvoja tablica zvuči poznato

Tvoja tablica zvuči poznato je akcija Radija S u kojoj svakog jutra možeš da osvojiš do 50l goriva! Slušaj Irenu i Ivana svakog jutra od 6 do 10h samo na Radiju S!