Znanje Ideale

Datum:
07.09.2020

Znanje Ideale, od ponedeljka, 7. septembra, samo na Radiju S! Naši jutarnji voditelji – profesorka Irena i profesor Ivan svakog jutra proveravaće u kakvoj su formi roditelji naših školaraca. A sve što roditeljima treba da bi svog đaka obradovali Forma Ideale dečijom sobom  je „znanje ideale“. Znanje Ideale Prvi slušalac koji se javi  na poziv voditelja, na broj telefona 011 40 40 400,  dobija 60 sekundi da da što više tačnih odgovora na zadate pojmove. S tim da redni broj pitanja definiše broj odgovora koje slušalac treba da da. Primer: Kaži mi 1 boju, 2 zemlje Južne Amerike, 3 kopnene životinje, 4 fudbalera, 5 hemijskih elemenata.... Onaj slušalac koji do kraja nedelje da najveći broj tačnih odgovora  - osvaja nagradu. U slučaju da dva takmičara, na kraju nedelji, imaju isti broj tačnih odgovora – nagradu osvaja onaj takmičar koji se na poziv voditelja javi prvi na 011 40 40 400. Znanje Ideale, do 19. septembra, samo na Radiju S!

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.