Žene pevaju muškarci čestitaju

Datum:
28.02.2020

Žene pevaju, muškarci čestitaju od 2. marta samo na Radiju S2! Slušaj hitove i ništa drugo na omiljenom Radiju S2 i osvoji Nice collagen poklon za svoju omiljenu damu! Od ponedeljka 02.03. do subote 07.03. pozivamo sve muškarce da nas pozovu na 0114040478 i ostave čestitku na sekretarici.  U nedelju, 8. marta čestitke će biti emitovane, a najzanimljivije će osvojiti Nice colagen poklon (Nice colagen drink - vaša dnevna doza lepote). Žene pevaju, muškarci čestitaju Za vreme aktivacije biće uručeno 10 poklon nagrada. Za vreme aktivacije jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu. Pravilnik akcije pogledaj OVDE. Žene pevaju, muškarci čestitaju je još jedna zabavna aktivacija na tvojoj omiljenoj radio stanici! Hitove i ništa drugo možeš da slušaš sa bilo kog uređaja, gde god se nalaziš. Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj, vidi koju pesmu trenutno slušaš i saznaj koje su poslednje tri puštene. Zabavi se i informiši kroz dnevni sadržaj gde te takođe čeka i puno nagrada. Mi se mnogo smejemo i slušamo muziku glasno, trudimo se da uvek budemo baš aktuelni, mada volimo i da od običnih stvari napravimo priču koja će se prenositi dalje. A pored hitova, u martu te čeka puno poklona! Prati nas na društvenim mrežama u uvek budi u toku sa muzičkim vestima i aktuelnim nagradama.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.