Uprava za borbu protiv osmomartovskog nečestitanja

Datum:
28.02.2020

Uprava za borbu protiv osmomartovskog nečestitanja je udruženje koje je Radio S formirao povodom Osmog marta, koje će se tog dana “obračunati” sa svim slušaocima muškog pola koji su svojim ženama, majkama, sestrama, koleginicama zaboravili da čestitaju Osmi mart. Uprava za borbu protiv osmomartovskog nečestitanja Radio S, u sastavu: inspektor Šilja, inspektor Steva, inspektor Damir i inspektor Nikola pozivaju slušateljke da 8. marta, do podne prijave sve „pripadnike muškog pola“  koji su zaboravili da im čestitaju Dan žena. Nakon prijave, Radio S inspektori pozivaju „prestupnika“ i uživo u programu ih ispituju zbog nevršenja obaveze čestitanja Osmog marta „pripadnicama lepšeg pola“. Pripadnice lepšeg pola će od sponzora dobiti Fructus poklon pakete. Pravilnik akcije pogledaj OVDE. Uprava za borbu protiv osmomartovskog nečestitanja ove godine staje na put svim nesavesnim mušarcima! Slušajte Radio S i do 8. marta u podne prijavite onog muškarca koji vam nije čestitao ''najbitniji ženski praznik''. U nedelju, 8. marta imamo specijalnu emisiju koju će voditi od 9 do 13h  Nikola i Damir, a od 13h do 16h radiće Šilja i Steva. Najbolja domaća pop i rok muzika koju možeš da slušaš sa bilo kog uređaja čeka te na na Radiju S, gde god se nalaziš. Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj, vidi koju pesmu trenutno slušaš i saznaj koje su poslednje tri puštene. Zabavi se i informiši kroz dnevni sadržaj gde te takođe čeka i puno nagrada.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.