Tvoja tablica zvuči poznato

Datum:
30.08.2018

Tvoja tablica zvuči poznato je akcija Radija S u kojoj svakog jutra možeš da osvojiš do 50l goriva! Slušaj Irenu i Ivana svakog jutra od 6 do 10h samo na Radiju S! Tvoja tablica zvuči poznato Svakog jutra u tačno 8 sati – Irena i Ivan u emisiji Dobro Jutro, Srbijo odabraće nasumično jedan karakter (broj ili slovo) i pozivaju sve one koji imaju zadati karakter na svojoj automobilskoj registarskoj tablici da se jave na telefon radija koji će objaviti voditeljski par. Učesnik pored uslova da ima odabrani karakter mora da odgovori tačno na pitanje voditelja koji je naziv benzinske stanice na kojoj može da natoči gorivo. Prvi slušalac koji  se javi, predstavi, I tačno odgovori na zadato pitanje, a ima zadati karakter na svojoj registarskoj tablici – osvaja automatski 10 litara goriva Voditelj nakon utvrdjivsnja ove činjenice nasumično bira sledeći karakter - ako taj (isti) slušalac ima i drugi zadati karakter– osvaja 20l goriva. U slučaju da je i to osvojio – nudi mu se šansa za 50l goriva – ako ima i treće nasumično odabrano slovo ili broj od strane voditelja. Pravilnik akcije pročitajte OVDE.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI