Šta je u poklonu - Pogodi i osvoji televizor!

Datum:
03.12.2019

Šta je u poklonu, svakog radnog dana od 10. decembra, samo na Radiju S! Voditelji svakog dana mućkaju jednu kutiju sa poklonom i ako pogodiš šta je u našem poklonu, mi ti poklanjamo televizor. U decembru  imamo još više zabave, još više poklona i još više muzike, jer nas čeka decembar dobrog raspoloženja na Radiju S! Slušaj pažljivo program od 6 do 18h, svakog radnog dana. Na znak voditelja, javi se na 011 40 40 400! Šta je u poklonu Voditelji  će toku programa više puta dnevno „mućkati“  kutiju u kojoj se nalazi tajnoviti poklon. Ukoliko slušalac pogodi koji je predmet u poklonu,  osvaja televizor. Kao pomoć prilikom pogađanja slušalac koji učestvuje u igrici ima pravo da postavlja DA/NE pitanja kako bi lakše došao do zaključka koji je predmet u pitanju. Sve dok je odgovor voditelja DA ili MOŽE DA BUDE slušalac dalje može da postavlja pitanja – ali kada odgovor  bude  NE – slušalac  ima 15 sekundi da pogodi. Ukoliko slušalac pogodi koji je predmet u poklonu, osvaja televizor marke Fox ANDROID LED TV 32DLE188. Svakog radnog dana, od 10. decembra, samo na Radiju S! Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj, vidi koju pesmu trenutno slušaš i saznaj koje su poslednje tri puštene. Zabavi se i informiši kroz dnevni sadržaj gde te takođe čeka i puno nagrada. Pravilnik akcije pogledaj OVDE.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.