Slušaj Pavla i osvoji Sport Vision vaučer

Datum:
17.12.2019

Slušaj Pavla i osvoji Sport Vision vaučer u vrijednosti od 100 eura. Svakog dana čeka vas po jedan vaučer za trgovinu u Sport Vison radnjama. Od 16.12. do  20.12.2019. samo na Radiju S! Slušaj Pavla i osvoji Sport Vision vaučer Svakog jutra Pavle poziva slušaoce da učestvuju u DA/NE  kvizu i osvoje vrijednu nagradu. Prvi slušalac koji se javi na 020 684 300, dobija šansu da osvoji nagradu, ukoliko  u roku od 30 sekundi da najmanje 5 tačnih odgovora na zadata pitanja. S tim da postoji jedna začkoljica. U našem kvizu, tačni odgovori su, u stvari, suprotni onim pravim. Drugim rečima, „DA“ je „NE“, a „NE“ je „DA“. (npr. Klarinet je žičani instrumnet – tačan odgovor je DA;  Brat moje žene je meni pašenog – tačan odgovor je DA; 2+2 – 4 jednako je 0– tačan odgovor je NE). Slušaj Pavla i osvoji Sport Vision vaučer,  svakog jutra od 7 do 11h samo na Radiju S!  Više pjesama koje voliš možeš da slušaš sa bilo kog uređaja, gdje god se nalaziš. Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj, vidi koju pjesmu trenutno slušaš i saznaj koje su poslednje tri puštene. Zabavi se i informiši kroz dnevni sadržaj gdje te takođe čeka i puno nagrada. Decembar dobrog raspoloženja ti donosi još više pjesama koje voliš i puno sjajnih poklona!  

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.