Slušaj Buđenje i osvoji Ikea slavski paket

Datum:
18.11.2019

Slušaj Buđenje i osvoji Ikea slavski paket svakog radnog dana na Radiju S2! Od utorka 19.11. do petka 29.11. u terminu od 06h do 10h, na znak  voditelja javi se na telefon 011 40 40 470 i osvoji IKEA slavski paket. Pravilnik akcije pogledaj OVDE. Slušaj Buđenje i osvoji Ikea slavski paket Svakog radnog jutra od 6 do 10h  na Radiju S2 imate jedinstvenu priliku da čujete Buđenje. Ovo je jedan od najslušanijih jutarnjih programa uz koji se slušaoci bude već više od 16 godina. Sa vama su Gorica Nešović i Dragan Ilić,  vaše omiljeno društvo na početku radnog dana. Ukoliko vas nešto žulja ili pecka, ukoliko vam je baš sve potaman, ili želite da od ranog jutra svet oko sebe pogledate sa osmehom – pridružite im se na Radiju S2! Sačuvajte lepotu duha i oblikujte savršenu figuru. Ovo je  vaša radio-terapija u kojoj svi dobijaju! I sve to uz hitove i ništa drugo! Slušaj Buđenje i osvoji Ikea slavski paket! Slušaj hitove i ništa drugo na tvom omiljenom Radiju S2 i osvoji sjajne nagrade. Ova nagradna aktivacija će biti organizovana i emitovana sve do kraja novembra. u emisiji Buđenje sa Goricom i Draganom od 06 do 10h. Ko se prvi javi nakon poziva voditeljskog para osvaja slavski paket.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.