Slušaj Buđenje i osiguraj svoj dom

Datum:
17.09.2019

Slušaj Buđenje i osiguraj svoj dom uz Wiener Stadtische osiguranje! Od ponedeljka 16.09. do petka 18.10. u terminu od 06h do 10h, na znak  voditelja javi se na telefon 011 40 40 470 i osvoji Wiener stadtische polisu. Slušaj Buđenje i osiguraj svoj dom Nagradna aktivacija će biti organizovana i emitovana u periodu od ponedeljka 16.09. do petka 18.10. u emisiji Budjenje sa Goricom i Draganom od 06 do 10h na Radiju S2. Ponedeljkom, sredom i petkom ko se prvi javi nakon poziva voditeljskog para osvaja polisu. Slušaj Buđenje i osiguraj svoj dom. Slušaj hitove i ništa drugo na tvom omiljenom Radiju S2 i osvoji sjajne nagrade. Pravilnik aktivacije pogledaj OVDE. Svakog radnog jutra od 6 do 10h  na Radiju S2 imate jedinstvenu priliku da čujete Buđenje. Ovo je jedan od najslušanijih jutarnjih programa uz koji se slušaoci bude već više od 16 godina. Sa vama su Gorica Nešović i Dragan Ilić,  vaše omiljeno društvo na početku radnog dana. Ukoliko vas nešto žulja ili pecka, ukoliko vam je baš sve potaman, ili želite da od ranog jutra svet oko sebe pogledate sa osmehom - pridružite im se na Radiju S2! Sačuvajte lepotu duha i oblikujte savršenu figuru. Ovo je  vaša radio-terapija u kojoj svi dobijaju! I sve to uz hitove i ništa drugo!

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.