Šišamo prvačiće

Datum:
17.08.2018

Šišamo prvačiće jer želimo da generacija prvačića 2018. bude najlepša generacija prvačića do sad! Prvi dan škole je  dan kada upoznaješ ljude od kojih će te neki pratiti kroz ceo život. I zato učinimo da to bude što lepši dan onima kojima je to bitno! Ove godine šišamo prvačiće besplatno! Radio S poziva frizerske salone širom Srbije da se priključe našoj akciji. Prijavite se na našem sajtu ili putem telefona 011 40 40 473, a onda sa našeg sajta skinite  PLAKAT sa logom Radija S  kojim potvrđujete da se priključujete našoj akciji i okačite ga  na ulazna vrata svog salona. Šišamo prvačiće Nova frizura za novi početak! Pravilnik učešća u akciji pogledajte OVDE:    

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI

Osvoji cipelarnik!

Radio S i Jela nameštaj ti ovog proleća sređuju hodnik. Odgovori na naša tri pitanja u 10 sekundi i Jelin cipelarnik je tvoj.