Šašava priča o Šilji i Števi

Datum:
01.06.2020

Šašava priča o Šilji i Števi je zabavna aktivacija u Odašiljaču svakog četvrtka i petka tokom juna  2020. godine. Radio S poziva  te poziva da osmisliš i pošalješ štu dužu, smisleniju i šašaviju priču o Šilji i Števi, ali pod jednim uslovom. Svaka reč u rečenici mora da počinje slovom Š. Šašava priča o Šilji i Števi Šilja i Števa svakog  petka posle 17h, u emisiji Odašiljač biraju najšašaviju priču na Š i poklanjaju Alfaplam nagradu (imamo ukupno 4 nagrade – 2 x Alfaplam ugradnu rernu i 2 ugradnu keramičku ploču i aspirator) Svakog četvrtka tokom juna meseca između 16h i 17h na Instagram profilu Radija S biće objavljen post sa pozivom na aktivaciju ispod koga će, u vidu komentara svi učesnici moći da napišu svoju verziju najšašavije priče o Šilji i Števi. Rok za pisanje komentara je petak u 17h. Tada Šilja i Števa biraju najšašaviju priču na Š o njima. Najbolja priča, po njihovom izboru osvaja Alfaplam nagradu. Pravilnik akcije pogledaj OVDE. Šašava priča o Šilji i Števi svakog četvrtka i petka tokom juna  2020. godine. Više pesama koje voliš možeš da slušaš sa bilo kog uređaja čeka te na na Radiju S, gde god se nalaziš. Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj, vidi koju pesmu trenutno slušaš i saznaj koje su poslednje tri puštene. Zabavi se i informiši kroz dnevni sadržaj gde te takođe čeka i puno nagrada.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.