Registar sreće na Radiju S2 - Osvoji Venera Bike bicikl

Datum:
01.04.2019

Pozivamo slušaoce Radija S2 da se jave na našu telefonsku sekretaricu 011/40-40-478,  i kažu nam zašto su danas srećni. Uz svoju poruku, treba da ostave svoje ime i prezime i odakle su. Gorica i Dragan svakog radnog jutra, od 06.maja, do 31.maja, od 06 do 10h, biraju jednu poruku (pobednik dana). Svi pobednici dana, od ponedeljka do četvrtka, ulaze u finale, koje je u petak. U petak Gorica i Dragan, od svih pobednika dana iz te nedelje, biraju najbolju koja osvaja bicikl. U aktivaciji ce se podeliti ukupno 4 bicikla. Sponzor je Venera bike. Registar sreće na Radiju S2 - Osvoji Venera Bike biciklu Slušamo se u Buđenju  sa Goricom i Draganom na Radiju S2! Pravilnik akcije pogledaj OVDE.    

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI

Registar sreće na Radiju S2 - osvoji Zlatiborac poklon paket

Registar sreće na Radiju S2 - osvoji Zlatiborac poklon paket svakog jutra! Pozivamo slušaoce Radija S2 da se jave na našu telefonsku sekretaricu 011/40-40-478,  i kažu nam zašto su danas srećni. Uz svoju poruku, treba da ostave svoje ime i prezime i odakle su. Svakog dana biramo najlepšu poruku i nagrađujemo!

Registar sreće na Radiju S2 CG

Registar sreće na Radiju S2 CG ti donosi sjajan Extreme Intimo vaučer!  Pozovi nas na 020/684 600 i ispričaj nam ko/šta tebe čini srećnim. Najbolje priče osvavaju poklon vaučer.