BTS osvojii 9 nagrada i najavili novi album

Datum:
05.12.2019

BTS osvojili 9 nagrada i najavili album sinoć na  dodeli Azijskih muzičkih nagrada. Dodela MAMA – Mnet Azijskih muzičkih nagrada u Japanu održana je 4. decembra. Celo veče je bilo u znaku pop grupe BTS. Momci su osvojili 4 Daesanga – glavne nagrade, među kojima je i nagrada Umetnici godine i time postavili nove rekorde, po kojima su čuveni ove godine. Osvojili su i nagradu za album godine, koji je dobio njihov Map Of The Soul: Persona, a nagradu im je uručio komičar Jimmy Fallon.
„U ovom trenutku radimo na novom albumu. Mislim da ćemo uskoro moći da izađemo pred vas sa novim pesmama,“ rekao je Jimin.
U nastavku večeri osvojili su nagradu  Svetske ikone za koju su glasali  fanovi.
„Svakom članu ARMIJE koji gleda ovo poručujemo: vi ste nam dali ovu nagradu i vi ste nam dali svet. Album smo nazvali Persona (ličnost) a vi ste nam je podarili. Volimo vas,“ rekao je RM.
Nagradu za pesmu godine osvojili su za pesmu Boy With Luv, koju su snimili sa Halsey. Njima je pripala i nagrada za najbolji muški sastav, omiljenog muškog izvođača i najbolji plesni performans muške grupe, za numeru Boy With Luv, kao i za video godine. Ovi momci iz Južne Koreje su očarali svet poslednjih godina. BTS je skraćenica za Bangtan Sonyeondan, što bi u grubom prevodu sa korejskog značilo ‘izviđači koji su otporni na metke’, ali su poznati i po imenima Bangtan Boys, Bulletproof Boy Scounts ili Beyond The Scene. Grupa je osnovana 2013. godine. Imaju jedan od najačih fandoma na svetu, koji zovu A.R.M.Y, a to su dokazali 2017. godine na dodelama Billboard nagrada, kada su dobili nagradu za najjači fandom, pobedivši Justina Biebera i Selenu Gomez. Za najboljeg internacionalnog izvođača proglašena je Dua Lipa, koja je izvela novi singl Don’t Start Now.
BTS

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.