RADIO S i URADI SAM ti poklanjaju

Datum:
04.11.2019

Radio S i Uradi Sam ti poklanjaju svakog radnog dana AKU odvijač! Svakog radnog dana u 12h na društvenim mrežama Radija S (naizmenično jedne nedelje Facebook, druge nedelje Instagram) postavljamo pitanje vezano za poklon proizvod (pitanja će se odnositi na upotrebu proizvoda). Najkreativniji i/ili najduhovitiji odgovor toga dana do 15h po slobodnom uverenju produkcije Radija S osvaja poklon. Voditeljski par Šilja i Steva kasnije u programu objavljuju dobitnika tog dana. RADIO S i URADI SAM ti poklanjaju Slušaj Odašiljač od 16 do 18h svakog radnog dana i možda baš čuješ svoje ime! Prati Facebook i Instagram stranice Radija S i radnim danima imaš priliku da te Uradi Sam nagradi. Pravilnik akcije pogledaj OVDE  Radio S i Uradi Sam poklanjaju ove nedelje 5 AKU odvijača! Odašiljač je Šilja. Dobro tu je i Steva, hodajuća enciklopedija sporta. Oni na duhovit način komentarišu sve banalnosti koje nas okružuju kao što su Svetsko prvenstvo grobara ili otvaranje semafora u Kraljevu. Postavljaju i odgovaraju na pitanja koja do sada nikome nisu pala na pamet: Da li Cecin beli veš izgubi belinu kada vetar sa Marakane nanese dimne bombe? Da li Novak Đoković posle meča na šljaci pere ili baca svoje čarape i koju veličinu gaća nosi osoba koja je u njima prošvercovala 300 000 evra. Povremeno ova emisija ima i edukativni karakter. Zahvaljujući Šilji, saznali smo, a svi mediji su preneli, da se maleni deo okji služi za otvaranje konzervi zove SNTNT. Nekrunisanog kralja humora koji još uvek ima neodbranjen doktorat na temu svakodnevne zabave, zajedno sa Stevom, slušaj svakog radnog dana na Radiju S, od 16 do 18h!

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.