Ponovo u formi

Datum:
17.05.2020

Ponovo u formi svakog jutra na Radiju S ponovo od 15. juna! Osvoji vaučer od 10 000 za kupovinu u Forma Ideale svakog dana . Svakog jutra Irena i Ivan pozivaju slušaoce da učestvuju u kvizu „Ponovo u formi“ , razmrdaju svoje vijuge i  osvoje 10 000 dinara vredan Forma Ideale vaučer. Prvom slušaocu koji se javi na 011 40 40 400 Irena i Ivan puštaju  kratak muzički miks u kome je muzika u miksu iz jedne pesme, a tekst je iz neke sasvim druge pesme. Njegov zadatak je da u roku od 25 sekundi prepozna o koje se dve pesme radi. Ukoliko ne uspeju, nagrada za sutradan se uvećava za neosvojeni iznos. Pravilnik akcije pogledaj OVDE. Ponovo u formi Irena i Ivan znaju kako ranom zorom da probude pozitivnu energiju slušaoce Radija S! Roditelji su oboje, ali su razigrani od sabajle kao deca. Ona je kraljica selfija i sa selfie štapom svakog jutra  juri za najboljom pozom. Voli modu i životna želja joj je da ima preko 10 000 followera na Instagramu. A on?! On je, za malo slave, spreman na sve! Po potrebi  može da bude  žena, ali ipak najviše voli da bude kamila. Zna da priča na više od 20 svetskih jezika, šteta je samo što ga sem Irene niko drugi ne razume. Nema boljeg recepta za dobar početak  dana od onoga što oni donose svakog radnog jutra: korisne informacije na kašičicu, veću dozu zabave, i enormnu količinu muzike koju voliš. Irena i Ivan, reći će vam jedino pravo, iskreno, “dobro jutro” koje kada čujete odmah razvučete osmeh preko lica.  

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.