Pokreni pažnju

Datum:
16.03.2020

Pokreni pažnju, javno se zahvali nekom ko ti je pomogao, ko ti je izašao u susret, ulepšao neki trenutak u toku dana ili jednostavno, zahvali se zato što je tu za tebe. Mi ćemo mu poslati paket Najlepših želja. Svakog jutra u 7 i 10 , okreni 011 40 40 400 i javno reci HVALA nekome ko ti je znači. Pokreni pažnju Pokreni pažnju, svakog dana od 16.03. do 03.04. na Radiju S! Pravilnik akcije pogledaj OVDE. Pokrenite lanac pažnje, jer sada nam je pažnja najpotrebnija! Danas je više nego ikada važno da budemo odgovorni, kako prema sebi, tako i prema drugima. S obzirom na to da se direktna komunikacija sa dragim ljudima ne preporučuje, pažnju uvek možemo da pokažemo tako što ćemo dragoj osobi poslati ličnu poruku ispisanu na virtuelnoj čokoladi Najlepše želje. Poruka ispisana na čokoladi će stići na vaš mail i dalje možete da je prosledite dragoj osobi ili sharujete na društvenim mrežama. Slušaj Dobro jutro Srbijo sa Irenom i Ivanom – od 06 do 10h, svakog radnog dana na Radiju S. Irena i Ivan znaju kako ranom zorom da probude pozitivnu energiju. Roditelji su oboje, ali su razigrani od sabajle kao deca. Ona je kraljica selfija i sa selfie štapom svakog jutra  juri za najboljom pozom. Voli modu i životna želja joj je da ima preko 10 000 followera na Instagramu. A on?! On je, za malo slave, spreman na sve! Po potrebi  može da bude  žena, ali ipak najviše voli da bude kamila. Zna da priča na više od 20 svetskih jezika, šteta je samo što ga sem Irene niko drugi ne razume. Nema boljeg recepta za dobar početak  dana od onoga što oni donose svakog radnog jutra: korisne informacije na kašičicu, veću dozu zabave, i enormnu količinu muzike koju voliš. Irena i Ivan, reći će vam jedino pravo, iskreno, “Dobro jutro” koje kada čujete odmah razvučete osmeh preko lica. Najbolja domaća pop i rok muzika koju možeš da slušaš sa bilo kog uređaja čeka te na na Radiju S, gde god se nalaziš. Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj, vidi koju pesmu trenutno slušaš i saznaj koje su poslednje tri puštene. Zabavi se i informiši kroz dnevni sadržaj gde te takođe čeka i puno nagrada.  

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI

Pokreni pažnju

Pokreni pažnju od 12.10. do 23.10.2020. svakog radnog dana u jutarnjem programu “Buđenje uz Pavla”