Poklanjamo doručak za dvoje

Datum:
13.03.2020

Poklanjamo doručak za dvoje, svakog jutra do 31. marta! Radio S i Lounge Bar AND1 vam poklanjaju doručak za dvoje. Svakog radnog dana od 7 do 8h u jutarnjem programu “Buđenje uz Pavla” slušaj nas i na znak voditelja pozovi nas na 020 684 300 i ako budeš prvi slušalac jutra,  mi te vodimo na doručak u Lounge Bar AND1, restoran koji svojim sadržajem i kvalitetom ponude zadovoljava ukuse mnogih. Prijatan ambijent, ljubazno osoblje, kvalitetna ponuda i usluga jeste ono zbog čega  se gosti uvijek vraćaju. Poklanjamo doručak za dvoje, samo slušaj više pjesama koje voliš na omiljenom Radiju S! Poklanjamo doručak za dvoje Buđenje uz Pavla Vlahovića svakog radnog dana od  7-12h ti donosi više pjesama koje voliš i puno nagrada! Pavle se prvi budi i tu je da te zabavi, uz najveće hitove i prave informacije. Sve što je potrebno za početak novog dana čeka te na Radiju S! Najbolja domaća pop i rok muzika koju možeš da slušaš sa bilo kog uređaja čeka te na na Radiju S, gdje god se nalaziš. Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj, vidi koju pjesmu trenutno slušaš i saznaj koje su poslednje tri puštene. Zabavi se i informiši kroz dnevni sadržaj gde te takođe čeka i puno nagrada.  

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.