Pogodi šta Šilja i Steva jedu

Datum:
05.10.2020

Pogodi šta Šilja i Steva jedu i osvoji Alfa Plam ugradnu ploču i aspirator. S ozbirom da je termin Odašiljača u vreme ručka,  svakog petka slušaoci pogađaju šta su danas ručali Šilja i Steva. Slušalac treba da  da odgovor na pitanje šta to njih dvojica jedu. Slušalac koji se uključi u program uz pomoć Šilje i Steve pogađa tačan odgovor. Slušalac ima pravo da postavlja pitanja gde je odgovor da ili ne u roku od jednog minuta kada mora da da konačan odgovor. Primer: Da li u jelu ima mesa, da li se jede kašikom, verovatno ima i povrća, da li to jelo ima mleveno meso u sebi? Prvi slušalac koji pogodi o kom jelu je reč, dobila Alfa Plam ugradnu ploču i aspirator. Slušaoci se javljaju na Šiljin znak na telefon 011 40 40 400. Pogodi šta Šilja i Steva jedu Pogodi šta Šilja i Steva jedu i osvoji Alfa Plam ugradnu ploču i aspirator. Pravilnik akcije pogledaj OVDE. Više pesama koje voliš možeš da slušaš sa bilo kog uređaja čeka te na na Radiju S, gde god se nalaziš. Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj, vidi koju pesmu trenutno slušaš i saznaj koje su poslednje tri puštene. Zabavi se i informiši kroz dnevni sadržaj gde te takođe čeka i puno nagrada.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.