Pink nominovana za Legend of Live nagradu

Datum:
19.09.2019

Pink nominovana za Legend of Live nagradu, jedno od Billboardovih najvećih priznanja. Ova prestižna nagrada će joj  biti dodeljena na ovogodišnjem Billboard Live Music Summitu koji će se održati 5. i 6. Novembra na Beverly Hillsu. Pink je prvi ženski solo izvođač  koji dobija ovu nagradu za turneje I LIVE nastup. Njena turneja Trauma je  zaradila neverovatnih 397.300.000 $, sa više od 3 miliona prodatih ulaznica u 2018. i 2019. godini, što je stvrstava u 10 najuspešnijih turneja u Billboard Boxscore  istoriji. Njeni fenomenalni LIVE nastupi, akrobacije i neverovatan muzički opus koji uključuje 32 singla na Billboard Hot 100 i tri Billboard broj 1 albuma, doprineli su da bude dobitnica ovog priznanja.
„Njena turneja je istorijski podvig izdržljivosti i umetničke izvrsnosti i počašćeni smo što će nam se pridružiti na Beverly Hillsu kako bi proslavili ovo rekordno postignuće.” - izjavio je Dave Brooks, senior director of live and touring Billboarda.
Prvi put ovo priznanje je dobio 2006. godine Elton John. Dobitnici ove nagrade su i The Allman Brothers, Ozzy Osbourne, Rush, Journey, Neil Diamond, Lionel Richie i Bon Jovi. Pevačica je do sada prodala više od 60  miliona albuma i 75  miliona singlova širom sveta. Samo njen debi album “Can't Take Me Home” iz 2000 godine je prodat u 4 miliona primeraka. Stotine koncerata širom Severne Amerike, Australije, Evrope i Azije obeležio je njen performans tokom izođenja pesme “Get the Party Started’’, kada se ljulja na ogromnom lusteru. Slušaj hitove i ništa drugo na Radiju S2 i u budi u toku sa muzičkim novitetima.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.