Ovo nisam čuo odavno - Osvoji produženi vikend na Zlatiboru

Datum:
30.01.2020

Ovo nisam čuo odavno na Radiju S ti donosi produženi vikend na Zlatiboru u Hotelu Mons! Slušaj Radio S svakog dana i pozovi nas na  011 40 40 473 i nakon svog predstavljanja kaži koju pesmu nisi čuo odavno na radiju, a voleo bi da je čuješ! Produkcija radija svakoga dana bira  jednog slušaoca koji ima najzanimljiviju priču i emituje  je zajedno sa pesmom koju bi želeo ponovo da čuje na radiju. Na kraju radne nedelje (u petak) voditelj pravi retrospektivu pesama koje su emitovane u toku nedelje i poziva slušaoce (dnevne pobednike) da se jave na telefon radija 011 40 40 400. Ko prvi od pobednika dana uspostavi vezu putem telefona  011 40 40 400 osvaja produženi vikend na Zlatiboru u Hotelu Mons. Trajanje aktivacije od 03.02. do 28.02.2020. godine. Pravilnik akcije pogledaj OVDE! Ovo nisam čuo odavno Najbolja domaća pop i rok muzika koju možeš da slušaš sa bilo kog uređaja čeka te na na Radiju S, gde god se nalaziš. Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj, vidi koju pesmu trenutno slušaš i saznaj koje su poslednje tri puštene. Zabavi se i informiši kroz dnevni sadržaj gde te takođe čeka i puno nagrada. Ako slušaš Radio S od ranog jutra, naši voditelji će ti pomoći da ti bolje počne dan. Oni znaju kako ranom zorom da probude pozitivnu energiju. Ne postoji niko ko više voli muziku Radija S od naših voditelja. Oni su  žive enciklopedije kada je u pitanju  muzika. Ali ako ima neka pesma koju nisi čuo odavno, javi nam i rado ćemo ti je pustiti i ispričati nešto o njoj što sigurno nisi znao. Ovo nisam čuo odavno ti donosi sjajne nagrade! Mi se mnogo smejemo i slušamo muziku glasno, trudimo se da uvek budemo baš aktuelni, mada volimo i da od običnih stvari napravimo priču koja će se prenositi dalje.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI

Ovo nisam čuo odavno

Ovo nisam čuo odavno svakog radnog dana na Radiju S! Javi nam se na 011 40 40 473, reci nam koju pesmu nisi čuo/la odavno i zašto bi voleo/la da je čuješ.

Ovo nisam čuo odavno na Radiju S1 CG

Ovo nisam čuo odavno na Radiju S1 CG svakog radnog dana! Svakog radnog dana u jutarnjem programu “Buđenje sa Borisom” od 7-11hPozovi 020 684 300 i reci nam koju pjesmu bi volio da čuješ.Tvoju pjesmu emitujemo u 10:10h