Ovo nisam čuo odavno

Datum:
20.09.2019

Ovo nisam čuo odavno svakog radnog dana na Radiju S! Slušaj Radio S  i osvoji Dijamant  poklon paket! Ovo nisam čuo odavno Svakog dana u 11 i 10 Radio S ti ispunjava muzičku želju. Javi nam se na 011 40 40 473, predstavi se i reci nam  koju pesmu nisi čuo/la odavno i zašto bi voleo/la da je čuješ. Svakog dana biramo po jednog slušaoca koji ima najzanimljiviju priču i ispunjavamo mu muzičku želju. Taj slušalac pored željene pesme koju emitujemo na Radiju S u 11 i 10 svakog radnog dana, dobija na poklon paket Dijamant. Ovo nisam čuo odavno, svakog radnog dana, na tvom omiljenom Radiju S, od 26. novembra do 7. decembra. Pravilnik aktivacije pogledaj OVDE. Najbolja domaća pop i rok muzika koju možeš da slušaš sa bilo kog uređaja čeka te na na Radiju S1, gde god se nalaziš. Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj, vidi koju pesmu trenutno slušaš i saznaj koje su poslednje tri puštene. Zabavi se i informiši kroz dnevni sadržaj gde te takođe čeka i puno nagrada. Ako slušaš Radio S od ranog jutra, naši voditelji će ti pomoći da ti bolje počne dan. Oni znaju kako ranom zorom da probude pozitivnu energiju. Ne postoji niko ko više voli muziku Radija S od naših voditelja. Oni su  žive enciklopedije kada je u pitanju  muzika. Ali ako ima neka pesma koju nisi čuo odavno, javi nam i rado ćemo ti je pustiti i ispričati nešto o njoj što sigurno nisi znao. Mi se mnogo smejemo i slušamo muziku glasno, trudimo se da uvek budemo baš aktuelni, mada volimo i da od običnih stvari napravimo priču koja će se prenositi dalje.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI

Ovo nisam čuo odavno na Radiju S1 CG

Ovo nisam čuo odavno na Radiju S1 CG svakog radnog dana! Svakog radnog dana u jutarnjem programu “Buđenje sa Borisom” od 7-11hPozovi 020 684 300 i reci nam koju pjesmu bi volio da čuješ.Tvoju pjesmu emitujemo u 10:10h