Osvoji putovanje u Sarajevo za 8. mart

Datum:
04.03.2020

Osvoji putovanje u Sarajevo za 8. mart, samo na Radiju S! Slušaj nas u četvrtak, 5. marta. U emisiji ‘’Sa Jovanom na Ti’’, Radio S i Turistička agencija Galileo poklanjaju osmomartovsko putovanje u Sarajevo. Jedini uslov je da si dama! Na Jovanin znak pozovi nas na 020 684 300! Prva dama koja se javi, ako odgovori tačno na pitanje osvaja putovanje! Osvoji putovanje u Sarajevo za 8. mart Osvoji putovanje u Sarajevo za 8. mart! U četvrtak, 5. marta na Radiju S u emisiji ''Sa Jovanom na Ti''. Emisijja se emituje svakog radnog dana na Radiju S od 12 do 16h. Ona zna da vam je dosta svakodnevnih problema, zna da ste siti ozbiljnih (da ne kažemo dosadnih priča), zna da znate da je ”svakome svoja muka najveća”, Zato ima ideju, kako da prebrodimo svakodnevne probleme, kako da budemo neozbiljni, a opet vrlo objektivni i realni. Ona želi da čujete kako da problemu odgovorite osmijehom.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.