Osvoji poklon paket Livsane u Tuc-Muc kvizu

Datum:
31.01.2020

Osvoji poklon paket Livsane u Tuc-Muc kvizu, svakog radnog dana u februaru, samo na Radiju S! Svakog radnog dana, dva najbrža slušaoca koja se prvi jave na poziv voditelja, igraju Tuc Muc kviz i osvajaju Livsane poklon paket. Naizmenično odgovaraju na po 7 istih  pitanja. Pobednik je onaj takmičar koji ima više tačnih odgovora. Ukoliko je rezultat nerešen, pobednik je onaj takmičar koji je na pitanje sa brojevima dao približno tačniji odgovor. Osvoji poklon paket Slušaj Odašiljač od 16 do 18h svakog radnog dana i na poziv voditelja javi se na 011 40 40 400 i osvoji fenomenalne nagrade! Tuc Muc je neobičan kviz znanja koji se emituje svakog radnog dana, tačno u 17:40, u emisiji Odašiljač. Dva slušaoca odgovaraju na pitanja iz kategorije apsolutno nebitnih informacija. Pobednik nosi laskavu titulu kralja apsolutno nebitnih informacija. Najbolja domaća pop i rok muzika koju možeš da slušaš sa bilo kog uređaja čeka te na na Radiju S, gde god se nalaziš. Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj, vidi koju pesmu trenutno slušaš i saznaj koje su poslednje tri puštene. Zabavi se i informiši kroz dnevni sadržaj gde te takođe čeka i puno nagrada. Osvoji poklon paket Livsane u Tuc-Muc kvizu od 3. do 29. februara 2020. godine! Pravilnik akcije pogledaj OVDE.  

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.