Osvoji Podravkin paket

Datum:
14.08.2018

Osvoji Podravkin paket tako što ćeš okačiti na svoj instagram fotografiju iz prvog razreda škole uz hashtag #podravka! Škola samo što nije počela i zato tražimo najzanimljiviju fotografiju đaka prvaka! Bilo da imaš đaka prvaka u porodici ili među prijateljima ili imaš svoju fotografiju kad si bio đak prvak, okači je na svoj instagram uz hashtag #podravka. Bitno je samo da ti profil bude otključan, da bi mogli da vidimo fotografiju, a Radio S4 i Podravka nagrađuju! Akcija traje od 13. do 31. avgusta i svakog petka nagrađujemo najbolju fotografiju koju bira naš žiri! Slušaj 100% najveće hitove na svom omiljenom Radiju S4, prati naš Facebook i Instagram i budi u toku sa našim akcijama. Radio S4 nagrađuje svoje fanove!  

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.