Osvoji karte za utakmicu Partizan:Mančester

Datum:
18.10.2019

Osvoji karte za utakmicu Partizan:Mančester na Radiju S! Voditelji emisije Odašiljač,  Šilja i Steva, su Zvezdaši. Ali oni maju dve karte za utakmicu  Partizan:Mančester i poklanjaju ih onom slušaocu koji je spreman da 23.10.2019 u emisiji Odašiljač, odgovori na njihov challenge. Priliku da odgovori na Šiljin i Stevin izaziv, imaće onaj slušalac koji se na njihov poziv prvi javi na 011 40 40 400. Ukoliko, po Šilijnom i Stevinom mišljenu, budeš uspešan u tome, osvajaš dve karte za utakmicu Partizan:Mančester koja se igra u Beogradu 24.10.2019. Osvoji karte za utakmicu Partizan:Mančester Osvoji karte za utakmicu Partizan:Mančester na Radiju S! Pravilnik aktivacije pogledaj OVDE! Kia te vodi na utakmicu! Kia – pobednik kvaliteta! Proverite pobedničku ponudu u svim KIA salonima do kraja oktobra! Odašiljač je Šilja. Dobro tu je i Steva, hodajuća enciklopedija sporta. Oni na duhovit način komentarišu sve banalnosti koje nas okružuju kao što su Svetsko prvenstvo grobara ili otvaranje semafora u Kraljevu. Postavljaju i odgovaraju na pitanja koja do sada nikome nisu pala na pamet: Da li Cecin beli veš izgubi belinu kada vetar sa Marakane nanese dimne bombe? Da li Novak Đoković posle meča na šljaci pere ili baca svoje čarape i koju veličinu gaća nosi osoba koja je u njima prošvercovala 300 000 evra. Povremeno ova emisija ima i edukativni karakter. Zahvaljujući Šilji, saznali smo, a svi mediji su preneli, da se maleni deo okji služi za otvaranje konzervi zove SNTNT. Nekrunisanog kralja humora koji još uvek ima neodbranjen doktorat na temu svakodnevne zabave, zajedno sa Stevom, slušaj svakog radnog dana na Radiju S, od 16 do 18h!

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI