Osvoji karte za Sea Dance festival

Datum:
01.08.2018

Osvoji karte za Sea Dance Festival! Tvoj feel good radio te vodi na na Sea Dance Festival! Slušaj Tvoje feel good jutro svakog radnog dana od 0d 03.08.-31.08.2018. i osvoji karte za največi muzički festival u Crnoj Gori! Sea Dance festival Samo nas pozovi kad čuješ ton  ''možda ste dobili karte za Sea dance festival, molimo ne čekajte, pozovite odmah +382 20 684 600  i tačan odgovor na pitanje vodi vas direktno do karata''. Kada se javiš u program postavljamo ti pitanje vezano za  Sea Dance avanturu. Ukoliko tačno odgovoriš,u roku od 15 sekundi - osvajaš karte. Peti  Sea Dance festival održava se od četvrtka, 30. avgusta do subote, 1. septembra na novoj plaži Buljarica u Budvi. Osvoji karte  za Sea Dance festival koji će okupiti ljude iz preko 50 zemalja iz cijelog svijeta, kao i impresivan line up koji čini više od 100 najpopularnijih svjetskih muzičkih zvijezda. Prethodne četiri godine jadranskom obalom odzvanjali su hitovi megastarova kao što su The Prodigy, Jamiroquai, Underworld,  Rudimental, Róisín Murphy, Skrillex, Hurts, Lost Frequencies, John Newman, Sean Paul, Fatboy Slim, ali i najvećih regionalnih muzičkih imena koji su u Budvu privukli blizu 300.000 ljubitelja dobrog zvuka sa svih meridijana. Brojni svjetski mediji, među kojima su i CNN, New York Times, Guardian, Conde Nast, Metro, Daily Mirror, Daily Express i drugi, preporučuju Sea Dance kao jedan od najboljih svjetskih festivala na morskoj obali, a svom višemilionskom auditorijumu savjetuju da ljetnji festivalski odmor provedu upravo u Crnoj Gori, etablirajući Budvu i crnogorsku obalu kao eksluzivnu i modernu turističku destinaciju. Osvoji karte za Sea Dance festival, dio najvećeg festivalskog poduhvata do sada, pod nazivom EXIT Freedom 2018, koji čine čak pet festivala u pet zemalja. Predvodi ih zvanično najbolji evropski festival EXIT, a prvi je održan Festival 84 na olimpijskoj Jahorini. Slijede Sea Star u Umagu i Revolution u Temišvaru kao uvertira za najveće okupljanje na mjestu koje čuva titulu, Petrovaradinskoj tvrđavi, dok je za samu završnicu ljeta rezervisan upravo Sea Dance.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI