Osvoji karte za No sleep festival

Datum:
05.11.2019

Osvoji karte za No sleep festival, na društvenim mrežama Radija S2!  Pošalji u inbox Radija S2 na Instagramu ili Facebooku koja je tvoja najbolja neprospavana noć. Ekipa Radija S2 će izabrati najzanimljiviju poruku po slobodnom nahođenju. Osvoji karte za No sleep festival Svakog dana, od 5. do 8. novembra, biramo po jednog dobitnika, koji će osvojiti komplet karata za jedan od najboljih festivala u regionu! Pravilnik akcije pogledaj OVDE. Za ovogodišnji No Sleep Festival vlada ogromno interesovanje, pa će Beograd 8. i 9. novembra ugostiti izuzetno veliki broj fanova elektronske muzike iz preko 30 zemalja sveta. Samo u preliminarnoj prodaji otišlo je gotovo tri puta više ulaznica nego prošle godine. Fanove uskoro očekuju nova imena No Sleep festivala, a dolazak u petak, 8. novembra, najavila je elektronska postava koju čine Amelie Lens, Kobosil, Joyhauser, VTSS, Lag i Forest People, dok će za subotnju groznicu, pod zastavom proslave 20 godina svetski poznatog londonskog kluba fabric, biti zaduženi Bicep, Mind Against, Anastasia Kristensen, Terry Francis, Anna Wall, YokoO, Bokee i Popi Divine. Muzička platforma No Sleep koju je EXIT kreirao uz podršku popularnog domaćeg brenda Guarana, već četvrtu godinu zaredom okuplja neke od vodećih aktera i brendova svetske elektronske i klupske scene, a No Sleep događaji održani su u nekim od najvećih metropola kao što su Njujork, London, Moskva, Sao Paulo, Barselona, Rim i drugi. I ove godine, No Sleep se vraća u Beograd, i to u svom festivalskom formatu od 48 sati programa na nekoliko različitih lokacija, gde će pored spektakularnih događaja u Luci Beograd, biti održane i razne dnevne žurke, ali i No Sleep konferencija na kojoj su i prošle godine govorile neke od vodećih zvezda festivala.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI