Osvoji karte za nastup Marca Carole

Datum:
22.01.2020

Osvoji karte za nastup Marca Carole na Radiju S2! Od ponedeljka 27.01. do petka 31.01. 2020. u terminu od 10 do 18h poklanjamo karte za nastup Marca Carole u Hangaru. Na znak našeg voditelja slušalac koji prvi uspostavi telefonsku vezu sa redakcijom Radija S2 putem telefona 011 40 40 470 osvaja karte za globalnog ambasadora tehno muzike  koji se održava u Beogradu 01.02.2020. godine. Pogledajte delić atmosfere sa njegovog poslednjeg nastupa u prestonici: Marco Carola jedna je od glavnih figura zaslužnih za razvoj elektronske scene ranih devedesetih godina prošlog veka. Karijeru je započeo davne ’89. puštajući muziku po napuljskim klubovima u kojima je bio popularan italo haus, dok je njegovo interesovanje privukao u to vreme novi muzički pokret u usponu – tehno. Zajedno sa istomišljenicima kao što su Gaetano Parisio Gaetek, Davide Squillace i Random Noize, kao i klaberima željnim novog zvuka, Carola je otpočeo muzičku tranziciju. Uvek par koraka ispred svog vremena, bio je jedan od lokalnih italijanskih heroja koji je tehno zvuk Napulja plasirao na globalnu scenu. Više od dve decenije kasnije Marco i dalje važi za jednog od najcenjenijih i najtraženijih elektronskih izvođača na svetu i uveliko je smatran za jednog od ključnih faktora u misiji da tehno kao žanr dostigne svetsku priznatost Nakon nešto više od godinu dana od prethodnog gostovanja, kada je posle decenije pauze oduševio domaću publiku, globalni ambasador tehno muzike – Marco Carola, nastupiće u subotu, prvog dana februara u velikom Hangaru u Luci Beograd. Uvertiru u željno iščekivani set „kralja belog ostrva“ napraviće predstavnik napuljske scene – Antonio Pica. Osvoji karte za nastup Marca Carole, od ponedeljka, 27. januara, samo na Radiju S2! Pravilnik aktivacije pogledaj OVDE.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.