Osvoji karte za koncert Kaliopi

Datum:
24.10.2019

Osvoji karte za koncert Kaliopi, u petak, 25.10., samo na Radiju S! Slušaj uživo Radio S, tačno u podne, jer Kaliopi dolazi u goste i uživo će nam ispričati šta sve možemo da očekujemo na njenom koncertu u Kombank Dvorani 9.11.2019. Na znak voditeljke, Natalije Milosavljević, ko se prvi javi na 011 40 40 400 osvaja karte za koncert! Pravilnik akcije pogledaj OVDE. Osvoji karte za koncert Kaliopi Prošlogodišnji Kaliopin koncert u Beogradu mediji su opisali kao: „magija Kaliopi“, „muzička poslastica“, “spektakularan koncert“ itd,..Kaliopi u svom već poznatom stilu za ovu godini priprema još veći muzički spektakl. Prepoznatljiva po moćnoj i emotivnoj interpretaciji, kao i posebnoj energiji i šarmu koje donosi na sceni i velikim brojem hitova kao što su „Bato“, „Kofer ljubavi”, “Znam da te volim”, ,,Melem”, ,,Crno i belo”, “Vučica”, ,,Poželi”, “Nevinost”, „Mrvica“, „Oprosti“, „Rođendan“, „Presuda“ i mnogi drugi, ova pevačica na svaki svoj koncert ostvari posebnu vezu sa publikom koja traje i postaje veća na svakom sledećem susretu. Osvoji karte za koncert Kaliopi! Slušaj Radio S uživo, preko interneta ili aplikacije. Kaliopi je učestvovala u najvećem radijskom projektu na Balkanu „Zvezde pevaju zvezde 2“ u produkciji najslušanijeg radija u Srbiji. Pevačica impozantnih glasovnih mogućnosti,  u dogovoru sa svojim producentom Romeom Grillom, odlučila se da legendarni hit „Kesteni“ grupe Alisa donese na jedan novi i svakako originalan način. Na pitanje kako se oseća na snimanju i kako je došlo do saradnje sa Radijom S, tada je rekla:
– Odlično! Uvek kada se rade neke nove stvari, na neki način probudi se u meni uzbuđenje, a to mi je dovoljan pokazatelj da će ovo što radim nekome značiti i zato se unapred radujem efektu koji će projekat „Zvezde pevaju zvezde 2“ imati. Ovaj projekat je odličan u smislu što podstiče sve nas da umetnički razmišljamo drugačije od svega na šta smo navikli, da izađemo iz svojih okvira, jednom rečju jedna slatka igra. Drago mi je što sam deo projekta i ne bih rekla da bi trebalo da ih ima više, jer jednom kada se osmisle oni su jedinstveni i kao takvi treba da postoje.
Učesnici druge sezone projekta „Zvezde pevaju zvezde 2“ pored Kaliopi bili su  i Željko Joksimović koji je otpevao pesmu „Suada“ grupe Plavi orkestar. Grupa Neverne bebe odabrala je numeru „Mačka“ grupe F.I.T, Marija Šerifović Čolin hit Ti možeš sve i Dženan Lonačerević pesmu grupe Kerber „Bolje da sam druge ljubio“.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.