Osvoji karte za koncert Gorana Karana

Datum:
04.11.2019

Osvoji karte za koncert Gorana Karana, u utorak 5. novembra, na Radiju S! Slušaj pažljivo omiljeni radio od 10 do 16h. Na znak voditelja, brzo pozovi 011 40 40 400. Prvih desetoro koji se jave, osvajaju po dve ulaznice za koncert Gorana Karana u Kombank Dvorani 6. novembra! Osvoji karte za koncert Gorana Karana Pravilnik akcije pogledaj OVDE. Nakon uspešnog beogradskog koncerta decembra 2018. godine u Kombank Dvorani proslavljeni splitski tenor Goran Karan i ove godine vraća se na Veliku scenu ovog kultnog prostora. Novi datum rezervisan za Beograđane je 06. novembar u 20h, a za manje od godinu dana ovdašnju publiku će opet zaseniti hitovi čuvenog tenora „Vagabundo“, „Kad zaspu anđeli“, „Ako to je sve“. „Gorko more“, „Lipa si lipa“, „Par je božji dar“. Rođeni Beograđanin, jedan od najnagrađivanijih hrvatskih pop pevača i kantautora, ali i veliki humanista, 2019. godine  postao je vlasnik prestižne nagrade Porin za album Glas juga, ali osvojio je i Gran Prix Splitskog festivala sa pesmom Kuća naše pesme. Autor muzike i stihova za ovu pesmu je sam Karan, a u pesmi pevaju još i Tedi Spalato i ansambl Sveti Juraj HRM. KARAN JE PONOSNI VLASNIK VIŠE PRIZNATIH MUZIČKIH NAGRADAGoran Karan je tokom svoje karijere objavio brojne singlove koji su osvojili vrhove top lista, osvojio niz nagrada i priznanja, te ostvario duete sa eminetnim izvođačima, kako iz zemlje, tako i iz sveta. Kao cenjeni hrvatski muzičar i prepoznatljiv vokal, tokom svoje karijere ostvario je saradnju sa Arsenom Dedićem, Oliverom Dragojevićem, Kemalom Montenom, Zdenkom Runjićem,  Rajkom Dujmićem i mnogim drugima... Karan je i tokom ranijih godina svoje karijere bio dobitnik najprestižnijeg hrvatskog muzičkog priznanja "Porin" i to u tri kategorije: za "Najbolji album zabavne muzike”, za “Najbolju mušku vokalnu interpretaciju” i “Najbolju vokalnu saradnju", duet sa Oliverom Dragojevićem. Na Pesmi Evrovizije 2000. godine predstavljao je Hrvatsku i osvojio deveto mesto sa pesmom "Kad zaspu anđeli".Učestvovao je na Festivalu svetskih kultura koji je održan na Olimpijskom stadionu u Berlinu 2011. Njegova pesma All the Colours of the Rainbow izabrana je za tematsku pesmu i središnji događaj festivala. Pre velikog uspeha koji je stekao u Hrvatskoj, Karan je tokom 80-ih godina, kada se i počeo baviti muzikom, bio član hrvatskih muzičkih sastava: „Epicentar“, „Zippo“, „Big Blue“ i „Crna udovica“.  

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.