Osvoji karte za film Led 2

Datum:
18.02.2020

Osvoji karte za film Led 2, u sredu, 19. februara, samo na Radiju S2! Nastavak najgledanijeg ruskog filma u Srbiji, „Led 2“, počeo je da se prikazuje u domaćim bioskopima 14. februara, kada je i održana premijera  širom sveta. Film koji je domaću publiku vraćao u bioskopsku salu nekoliko puta, sada donosi priču o tome šta se tačno dešava u onom delu bajki nakon venčanja princa i princeze kada kažu „živeli su srećno do kraja života“.  Pogledajte trailer:
Nekoliko godina kasnije, glavni likovi ove ledene bajke – Nađa, prvakinja u umetničkom klizanju, i vrhunski hokejaš Saša – žive kao srećna porodica odgajajući svoju ćerkicu. Sve deluje savršeno do nemilog događaja koji će zauvek promeniti njihove živote... U ovom romantičnoj, ruskoj drami glume reditelja Zhora Kryzhovnikov glume Mariya Aronova, Yuliya Khlynina i Nadezhda Mikhalkova. Osvoji karte za film Led 2, u sredu, 19.02.2020. u terminu od 10h do 18h! Na znak našeg voditelja slušalac koji prvi uspostavi telefonsku vezu sa redakcijom radija putem telefona 011 40 40 470 osvaja karte za film “Led 2”. Uživaj u hitovima i ništa drugo na omiljenom Radiju S2! Pravilnik akcije pogledaj OVDE.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.