Osvoji električni trotinet

Datum:
09.09.2019

Osvoji električni trotinet, tako što ćeš slušati svakog jutra Irenu i Ivana na Radiju S! Svakog jutra u Dobro jutro, Srbijo od 09.09-27.09.2019. Kada Irena i Ivan daju znak, prvi slušalac koji se javi na 011 40 40 400 igra našu igru. Osvoji električni trotinet Voditelji zadaju slovo, a slušalac za 60 sekundi treba da odgovori na što više pojmova koji počinju tim slovom. Prva tri pojma uvek su država, grad, reka, a onda zadajemo i ostali pojmovi (životinja, predmet, pesma ,film, boja…) Osvoji električni trotinet, jednostavno je! Igramo se svakog dana u Jutarnjem programu u 8 i 10, a onaj slušalac koji na kraju nedelje ima najveći broj tačnih odgovora osvaja električni trotinet. Svaki učesnik će kao utešnu nagardu dobiti Vitaminkin poklon paket.  Za vreme aktivacije biće podeljeno ukupno tri trotineta, svakog petka po jedan. Pravilnik akcije pogledaj OVDE. Irena i Ivan znaju kako ranom zorom da probude pozitivnu energiju. Roditelji su oboje, ali su razigrani od sabajle kao deca. Ona je kraljica selfija i sa selfie štapom svakog jutra  juri za najboljom pozom. Voli modu i životna želja joj je da ima preko 10 000 followera na Instagramu. A on?! On je, za malo slave, spreman na sve! Po potrebi  može da bude  žena, ali ipak najviše voli da bude kamila. Zna da priča na više od 20 svetskih jezika, šteta je samo što ga sem Irene niko drugi ne razume. Nema boljeg recepta za dobar početak  dana od onoga što oni donose svakog radnog jutra: korisne informacije na kašičicu, veću dozu zabave, i enormnu količinu muzike koju voliš. Irena i Ivan, reći će vam jedino pravo, iskreno, “dobro jutro” koje kada čujete odmah razvučete osmeh preko lica.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.