Osvoji Bonatti poklon vaučer -Tuc Muc kviz

Datum:
02.10.2019

Osvoji Bonatti poklon vaučer u Tuc Muc kvizu! Svakog radnog dana, dva najbrža slušaoca koja se prvi jave na poziv voditelja, igraju Tuc Muc kviz. Naizmenično odgovaraju na po 7 istih  pitanja. Pobednik je onaj takmičar koji ima više tačnih odgovora. Ukoliko je rezultat nerešen, pobednik je onaj takmičar koji je na pitanje sa brojevima dao približno tačniji odgovor. Pobednici kviza od ponedeljka, utorka, srede i četvrtka igraće finale u petak. I za finale važe ista pravila: Takmičari naizmenično odgovaraju na po 7 istih  pitanja. Pobednik je onaj takmičar koji ima više tačnih odgovora. Ukoliko je rezultat nerešen, pobednik je onaj takmičar koji je na pitanje sa brojevima dao približno tačniji odgovor. Osvoji Bonatti poklon vaučer Nedeljni pobednik dobija poklon vaučer Bonatti za kupovinu u njihovim radnjama. Slušaj Odašiljač od 16 do 18h svakog radnog dana i na poziv voditelja javi se na 011 40 40 400 i osvoji fenomenalne nagrade! Tuc Muc je neobičan kviz znanja koji se emituje svakog radnog dana, tačno u 17:40, u emisiji Odašiljač. Dva slušaoca odgovaraju na pitanja iz kategorije apsolutno nebitnih informacija. Pobednik nosi laskavu titulu kralja apsolutno nebitnih informacija. Pravilnik akcije pogledaj OVDE.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI