Novogodišnja radio vešala

Datum:
02.12.2019

Novogodišnja radio vešala na Radiju S2 ti donose svaki dan City break u Budimpešti ili Solunu. Slušaj Radio S2, svakog radnog dana od 10 do 22h. Na znak voditelja, pozovi nas na broj telefona 011/40-40-470. Na početku igre voditelj otkriva koliko zadata reč ima slova, a zatim slušalac ima 60 sekundi da pogodi zadatu reč pogađajući slovo po slovo. Slušalac ima pravo na 4 greške tokom 60 sekundi. Novogodišnja radio vešala Za vreme aktivacije jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu. Aktivacija traje od 02.12. do 15.12.2019. gde će se tokom tog perioda svakog radnog dana deliti po jedna nagradu – City break Budimpešta ili Solun. Pravilnik aktivacije pogledaj OVDE. Novogodišnja radio vešala na tvojoj omiljenoj radio stanici! Slušaj Radio S2 i osvoji City Break! Hitove i ništa drugo možeš da slušaš sa bilo kog uređaja, gde god se nalaziš. Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj, vidi koju pesmu trenutno slušaš i saznaj koje su poslednje tri puštene. Zabavi se i informiši kroz dnevni sadržaj gde te takođe čeka i puno nagrada. Mi se mnogo smejemo i slušamo muziku glasno, trudimo se da uvek budemo baš aktuelni, mada volimo i da od običnih stvari napravimo priču koja će se prenositi dalje. A pored hitova, u decembru te čeka puno poklona!

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.