Najlepše želje u Buđenju

Datum:
16.03.2020

Najlepše želje u Buđenju, svakog radnog dana od 16. marta do 3. aprila samo na Radiju S2! Pozivamo slušaoce Radija S2 da u inbox FB stranice „Buđenje“, ostave poruku na pitanje: Osim lepih želja, šta ste uradili u poslednje vreme, kako biste nekom poklonili pažnju? Najlepše želje u Buđenju Gorica i Dragan svakog radnog dana od 06 do 10h, u periodu od 16.marta do 03.aprila 2020.godine, po svom ubeđenju biraju najbolju poruku i nagrađuju je sa po jednim paketom od 20 čokolada “Najlepše želje”. Pravilnik akcije pogledaj OVDE. Pokrenite lanac pažnje, jer sada nam je pažnja najpotrebnija! Danas je više nego ikada važno da budemo odgovorni, kako prema sebi, tako i prema drugima. S obzirom na to da se direktna komunikacija sa dragim ljudima ne preporučuje, pažnju uvek možemo da pokažemo tako što ćemo dragoj osobi poslati ličnu poruku ispisanu na virtuelnoj čokoladi Najlepše želje. Poruka ispisana na čokoladi će stići na vaš mail i dalje možete da je prosledite dragoj osobi ili sharujete na društvenim mrežama. Svakog radnog jutra od 6 do 10h  na Radiju S2 imate jedinstvenu priliku da čujete “Buđenje” Najslušaniji jutarnji program uz koji se slušaoci bude već više od 15 godina. Sa vama su Gorica Nešović i Dragan Ilić vaše omiljeno društvo na početku radnog dana. Ukoliko vas nešto žulja ili pecka, ukoliko vam je baš sve potaman, ili želite da od ranog jutra svet oko sebe pogledate sa osmehom- pridružite nam se! Sačuvajte lepotu duha i oblikujte savršenu figuru, vaša radio-terapija u kojoj svi dobijaju! Legendarni tandem možeš  da slušaš sa bilo kog uređaja, gde god se nalaziš. Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj, vidi koju pesmu trenutno slušaš i saznaj koje su poslednje tri puštene. Zabavi se i informiši kroz dnevni sadržaj gde te takođe čeka i puno nagrada. Prati nas na društvenim mrežama u uvek budi u toku sa muzičkim vestima i aktuelnim nagradama.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.