Najjača faca Mladenaca - Osvoji usisivač

Datum:
04.03.2020

Najjača faca Mladenaca je zaban kviz koji se emituje na Radiju S2 svakog radnog dana od 10 do 14h u periodu od 9. do 20. marta 2020. godine. Slušaj pažljivo hitove i ništa drugo na omiljenom Radiju S2 i na znak voditelja, pozovi nas na 011 40 40 470. Prvi slušalac koji se javi na poziv voditelja putem telefona pogađa muzički miks. Voditelj pušta muzički kolaž koji sadrži 15 pesama, a slušalac treba da da tačne nazive minimum za 5 numera iz muzičkog kolaža za 60 sekundi. Ko prvi ispuni navedeni uslov osvaja usisivač marke Bosch. Najjača faca Mladenaca Najjača faca Mladenaca samo na Radiju S2, od 9. marta! Pravilnik akcije pogledaj OVDE. Hitove i ništa drugo možeš da slušaš sa bilo kog uređaja, gde god se nalaziš. Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj, vidi koju pesmu trenutno slušaš i saznaj koje su poslednje tri puštene. Zabavi se i informiši kroz dnevni sadržaj gde te takođe čeka i puno nagrada. Mi se mnogo smejemo i slušamo muziku glasno, trudimo se da uvek budemo baš aktuelni, mada volimo i da od običnih stvari napravimo priču koja će se prenositi dalje. A pored hitova, u martu te čeka puno poklona! Prati nas na društvenim mrežama u uvek budi u toku sa muzičkim vestima i aktuelnim nagradama.  

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI