Muzički miks - Osvoji Jela kuhinju

Datum:
01.10.2019

Muzički miks  na Radiju S od 21. oktobra! Slušaj pažljivo jutarnji program Radija S i osvoji sjanu Jela kuhinju! Kada naši  voditelji jutarnjeg programa daju znak,  prvi slušalac koji se javi na 011 40 40 400 igra našu igru! Muzički miks Voditelj mu pušta muzički miks u trajanju od 15 sekundi. Muzički miks u sebi ima 15 sastojaka  (15 najprepoznatljivijih isečaka iz 15 različitih pesama). Slušalac ima 60 sekundi da prepozna što više sastojaka od kojih je sačinjen naš muzički miks. Muzički miks pogađamo svakog jutra u 8 i 10. Onaj slušalac koji na kraju nedelje ima najveći broj pogođenih pesama (sastojaka) -  osvaja  Jela Jagodina kuhinju. Jela vam poklanja modernu kuhinju Riva, lakiranu UV lakom visokog sjaja u bež ili beloj boji. Ova funkcionalna kuhinja ima sve elemente koji su potrebni savremenom kuhinjskom prostoru. Konfiguracija sadrži kombinovani element predviđen za ugradnju frižidera. Donji deo čine radni kuhinjski elementi sa jednim krilom i sa četiri fioke, kao i element predviđen za ugradnju rerne, a sastavni deo je i set za ugradnu sudomašinu. Gornji deo sačinjavaju dva viseća kuhinjska elementa sa jednim i sa dva krila. Uz ovu kolekciju dolaze i odgovarajuće ručice, radna ploča i diht lajsna, sokla, bočne sokle i bočni paneli u bež laku. Pravilnik akcije pogledaj OVDE.  

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI