Muzička licitacija - Osvoji Ladival poklon paket

Datum:
10.06.2019

Muzička licitacija na Radiju S2 ti svakog radnog dana daje mogućnost da osvojiš Ladival poklon paket! Muzička licitacija Slušaj Radio S2 uživo, svakog radnog dana od 10 do 14h! Voditelj poziva slušaoce da se jave na telefon 011 4040470. Dvoje najbržih se takmiči za nagradu. Prvi odgovara učesnik koji kaže da za manje sekundi može da pogodi pesmu koja će mu biti puštena. Ukoliko tačno odgovori u vremenskom interval koji je odredio osvaja nagradu, dok ukoliko ne odgovori tačno ili ne odgovori u tom vremenskom intervalu, nagradu automatski osvaja drugi slušalac. Pravilnik akcije pogledaj OVDE.  

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI

Muzička licitacija

Muzička licitacija na Radiju S2 će vas zabaviti a i doneti vam super poklone! Kad voditelj da znak, javi se na 011 4040 470, pogodi pesmu koju ćemo ti pustiti i osvoji thiomucase svako dobro - Hemofarm poklon paket