Akademija piva traži najbolji slogan

Datum:
21.01.2020

Akademija piva traži najbolji slogan! Budite kreativni i pošaljite vaš predlog na info@radios2.me. Ukoliko vaš predlog bude najkreativni, Akademija piva vam poklanja 200 eura, večeru i craft piva! Od 27. do 31. januara 2020. godine samo na Radiju S2! Slušaj Jutro sa Ivanom i osvoji vrijedne nagrade. Akademija piva čeka na vas! Akademija piva traži najbolji slogan Akademija Piva je prva craft pivara otvorena u novembru 2017. godine u srcu Podgorice, sa idejom da stanovnike glavnog grada upoznamo sa svjetskim trendovima, a kraft pivarstvo je definitivno jedan od njih. Njihova vizija o Podgoričkom craft pivu počela je mnogo ranije, dugo se i pažljivo razrađivala, motivisana željom da Podgoricu i Crnu Goru postave na mapu ozbiljnih pivskih destinacija. Njihova piva proizvode se u limitiranim količinama kroz tradicionalne tehnike proizvodnje i sa najboljim domaćim sastojcima. Prateći svjetske trendove proizvodnje i ukusa, uz malo naše mašte, žele da  pivu daju lokalni karakter. Iz njihove pivske kuhinje izlaze samo nepasterizovana i nefiltrirana piva koja su karakteristična po svježini i nesvakidašnjim aromama. Osnovnu ponudu karakteriše diverzitet, a specifičnost njihovih piva ogleda se u gorčini koja je balansirana bogatim ukusom malta sa završnicom hmeljastih aroma. Zabavljaju se eksperimentišući sa različitim sastojcima sa ciljem da pronađu savršeni spoj za svačiji ukus. Akademija piva traži najbolji slogan!

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.