Ljubavni miks - Osvoji Jela Jagodina kuhinju

Datum:
04.02.2020

Ljubavni miks na Radiju S, svakog radnog dana od 10. do 14. februara 2020. godine! Kada naši jutarnji voditelji daju znak, prvi slušalac koji se javi na 011 40 40 400 igra našu igru. Ljubavni miks Voditelj mu pušta ljubavni miks u trajanju od 15 sekundi. Ljubavni miks u sebi sadrži  15 najprepoznatljivijih isečaka iz 15 ljubavnih pesama. Slušalac ima 60 sekundi da prepozna što više pesama od kojih je sačinjen naš ljubavni miks. Ljubavni miks pogađamo svakog jutra u 8 i 10. Onaj slušalac koji na kraju nedelje ima najveći broj pogođenih pesama (sastojaka) -  osvaja kuhinju Jela jagodina kuhinju. Slušaj Radio S, učestvuj u aktivaciji  jer  Jela vam poklanja modernu kuhinju Riva, lakiranu UV lakom visokog sjaja u bež boji. Ova funkcionalna kuhinja ima sve elemente koji su potrebni savremenom kuhinjskom prostoru. Konfiguracija sadrži kombinovani element predviđen za ugradnju frižidera. Donji deo čine radni kuhinjski elementi sa jednim krilom i sa četiri fioke, kao i element predviđen za ugradnju rerne, a sastavni deo je i set za ugradnu sudomašinu. Gornji deo sačinjavaju dva viseća kuhinjska elementa sa jednim i sa dva krila. Uz ovu kolekciju dolaze i odgovarajuće ručice, model Ponte, radna ploča i diht lajsna u dekoru Nebraska, sokla, bočne sokle i bočni paneli u bež laku. Pravilnik akcije pogledaj OVDE. Pogledaj video u kojem Irena i Ivan objašnjavaju kako se igramo od 10. februara:

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI

Ljubavni miks

Ljubavni miks svakog radnog dana na Radiju S od 08 .02.2021. do 12.02.2021.godine u Jutarnjem programu.