Jutarnji pretčas - Osvoji Kiki dečiju sobu

Datum:
17.08.2020

Jutarnji pretčas - Osvoji Kiki dečiju sobu  od 17.08. do 21.08.2020.godine na Radiju S! Jutarnji pretčas Svakog Jutra, na poziv voditelja, prvi slušalac koji se javi na 011 40 40 400 ima šansu da osvoji Kiki dečiju sobu za svog školarca. Slušalac najpre bira jedan od 3 ponuđena predmeta – a onda u roku od 30 sekundi treba da nabroji što više pojmova iz određene oblasti, s tim da će odgovori uvek počinjati istim zadatim slovom, (npr. ako slušalac odabere oblast – biologija, od naših voditelja dobija zadatak da za 30 sekundi nabroji što više životinja na slovo P). Na kraju nedelje, pobednik je onaj slušalac koji ima najveći broj tačnih odgovora. Ukoliko se dogodi da dva slušaoca  imaju isti broj tačnih odgovora, pobednik je onaj slušalac koji se u petak prvi javi na 011 40 40 400, nakon voditeljskog poziva. Jutarnji pretčas - Osvoji Kiki dečiju sobu, od ponedeljka, 17.08. samo na Radiju S! Pravilnik akcije pročitajte OVDE. Više pesama koje voliš slušaj ovog leta sa bilo kog uređaja čeka te na na Radiju S, gde god se nalaziš. Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj, vidi koju pesmu trenutno slušaš i saznaj koje su poslednje tri puštene. Zabavi se i informiši kroz dnevni sadržaj gde te takođe čeka i puno nagrada.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.