Izvuci pevača iz usisivača

Datum:
06.03.2020

Izvuci pevača iz usisivača i osvoji idealan poklon za mladence – Boschov štapni usisivač. Od 9. do 20. marta svakog jutra poklanjamo po jedan štapni usisivač! Izvuci pevača iz usisivača Moćni Bosch usisivač greškom je iz naše play liste usisao tri pevača. Mi pozivamo slušaoce da nam pomognu da izvučemo pevače iz usisivača i vratimo ih u našu play listu. Slušaoci će na osnovu melodije pesme i prigušenog glasa pevača („koji je usisan“) – morati da pogode o kome se radi.  Prvi slušalac koji se javi na poziv voditelja na 011 40 40 400 dobija 30 sekundi da, na osnovu melodije pesme i prigušenog glasa pevača, pogodi koja 3 pevača su zarobljena u usisivaču. Ukoliko pogodi, spasao je pevače i osvojio Bosh usisivač. Igramo se svakog dana u Jutarnjem programu u 8:10 kod Irene i Ivana. Pravilnik akcije pogledaj OVDE. Izvuci pevača iz usisivača, svakog radnog dana od 9. do 20. marta, samo na Radiju S! Najbolja domaća pop i rok muzika koju možeš da slušaš sa bilo kog uređaja čeka te na na Radiju S, gde god se nalaziš. Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj, vidi koju pesmu trenutno slušaš i saznaj koje su poslednje tri puštene. Zabavi se i informiši kroz dnevni sadržaj gde te takođe čeka i puno nagrada.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.