Izgovarač na Radiju S2

Datum:
20.05.2019

Izgovarač na Radiju S2 ti donosi sjajne Multivita poklone! Dvoje slušalaca, koji se na poziv našeg voditelja, prvi jave na telegon radija  011 4040470, takmiče se jedan protiv drugog. Izgovarač na Radiju S2 Pitanje voditelja je : Koliko stvari možeš da nabrojiš za 10 sekundi na zadatu kategoriju? Voditelj nakon predstavljanja učesnika aktivacije zadaje kategoriju, na primer: filmovi. Učesnici koji su na vezi, treba da kažu koliko filmova mogu da nabroje za 10 sekundi. Prvi odgovara onaj učesnik koji kaže da može da nabroji više od drugog učesnika. Ukoliko nabroji taj broj filmova koliko je rekao, ili više, osvaja nagradu dok ukoliko nabroji manje  od broja koji je rekao, nagradu osvaja drugi učesnik aktivacije. Nagrada je paket Multivita. Pravilnik akcije pročitaj OVDE Aktivacija se realizuje radnim danima u terminu od 14 do 18h.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.