100% originalna jela - Sofija Jovanović - Korma Chicken

Datum:
28.05.2019

Retko ko se iz Indije vrati ravnodušan, neko, čak i sa receptom na koji padaju svi koji ga okuse. Sofija Jovanović zna sinonim za istančan hedonizam - Korma Chicken, 100% originalno egzotično jelo koje je jednostavnije nego što možete i da zamislite 😋🍗👌 Podravka Srbija  Glasaj za Sofiju, pomozi joj da ona osvoji kuhinju.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI

Uroš Ilić pobednik akcije 100% originalna jela

Uroš Ilić pobednik akcije 100% originalna jela u kojoj je učestvovalo 10 takmičara iz cele Srbije! Romantika uvek donese nešto lepo! Ovoga puta, Urošu Iliću 100% originalna romantična večera donela je pobedu. Najveći broj vaših lajkova dobile su Romantične lazanje, koje su nagrađene poklon KUHINJOM!

100% originalna jela

Radio S i Podravka pozivaju slušaoce da nam pošalju recepte za jela koja će voleti ONI koje VI volite (vaši prijatelji, vaša porodica, ali pre svega bi fokus trebalo da bude na jela koja će voleti deca).